RSS Feed

Mugo Riko Kembang Pilihan

Posted by Kanjeng AnGga Panseria Label: , , ,

aruse roso
ombak segoro gulung-gulung
rasane dunyo pujane ati nyata
sing bisa luntur demeni riko

mandaneo sun jejer sesandingan
ambi riko mergo kedanan
gancango teko ring jero ngimpi
sampek isun tangi

Keliwat kangen iki
mendem kangen sing biso ngimbangi
gedigi demen isun
mugo riko kembang pilihan

Dari mana aja

blogger web statistics
Literature W3 Directory - the World Wide Web Directory