RSS Feed

Welas Isun nang Riko

Posted by Kanjeng AnGga Panseria Label: ,

riko hang moto ati
mergo kandas batin iki
kadung welas mugo sing getun
isun nduweni riko

isun ngekum roso
lambe sing biso ngucap
welas isun nang riko

ndangiren welas iki
mulo isun sing kesikso
welas riko hang terus sun songgo

Dari mana aja

blogger web statistics
Literature W3 Directory - the World Wide Web Directory